1. Home
  2. X-mini: superieur geluid op pocketformaat

X-mini: superieur geluid op pocketformaat

X-mini relatiegeschenken zijn kleine muziek speakers met een groot geluid. Opgeladen bieden ze tot 6 uur speeltijd. Ideaal voor op reis of op kantoor. Al dan niet bedrukt met uw logo voor een blijvende exposure.

X-mini relatiegeschenken

Redefining the idea of portable sound at just 44mm in height

Lifestyle, technologie, draadloos en mobiel gaan hand in hand bij X-mini.  De "boxen" van X-mini zijn kleine muziek speakers met een groot geluid. Ideaal voor onderweg, op reis of op kantoor. Ze synchroniseren moeiteloos met uw smartphone of tablet. Eens opgeladen bieden ze tot 6 uur speeltijd: superieur geluid op pocketformaat.

Part of your mobile lifestyle

Met draagriem en snoer-organizer kan de X-mini ME kan overal mee naar toe. Of klik hem of haar vast aan je tas of jas voor grenzeloos muziek plezier.

X-mini ME

X-mini ME

X-mini ME

X-mini ME

X-Mini ME: indien gewenst ook met uw logo

De X-mini ME is een speciaal ontworpen model waar, mits kleine meerprijs, op achterzijde uw logo kan aangebracht worden. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

X-mini ME

X-mini speakers

X-mini relatiegeschenken

X-mini ME

Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven van toffe acties en nieuwe relatiegeschenken?

Vul je e-mailadres in en ontvang 1x per maand exclusieve promoties, verrassingen én leuke ideeën. Terug uitschrijven is op ieder moment mogelijk door 1 simpele muisklik.