1. Home
  2. Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

We doen er alles aan om uw gegevens privé te houden. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor klantenbeheer.

Pasco Promotions verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze Privacy Verklaring. Een overzicht van ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u hieronder:

Verwerkingsdoeleinden en gebruik persoonsgegevens
Pasco verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer. Pasco kan gebruik maken van uw persoonsgegevens voor:

  • Klantenadministratie
  • Opmaken, opsturen en opvolgen van offerte aanvragen, drukproeven, bestellingen en leveringen
  • Opsturen van catalogi, producten en monsters
  • Leveren van support
  • Facturatie (verzenden van facturen) en opvolgen van de solvabiliteit
  • Aanmaak en beheer van klantenplatform om uw bestelling in goede banen te leiden
  • Statistische doeleinden
  • Profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame
  • Reviews en klanttevredenheidsonderzoek

Pasco kan volgende persoonsgegevens verzamelen en verwerken:

  • Naam
  • Voornaam
  • Geslacht
  • Taal
  • Bedrijfsnaam
  • Bedrijfsvorm
  • Functie
  • Woonadres
  • Bedrijfsadres
  • Facturatie adres
  • Bezoekadres
  • Leveradres
  • BTW-nummer
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (vast/gsm)
  • Faxnummer
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord
  • Communicatievoorkeur
  • Solvabiliteit
  • Economische sector
  • Iban rekeningnummer & Bic-code
  • Alle andere persoonsgegevens vrijwillig overgedragen aan Pasco (bv. tijdens correspondentie met Pasco)

Privacybeleid en bescherming van uw privacy

Pasco hecht veel belang aan uw privacy en de bescherming ervan. Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden, tenzij wanneer het noodzakelijk is in het kader van het verlenen van diensten en het leveren van producten. In dit kader zullen enkel de noodzakelijke gegevens doorgegeven worden. Het betreft volgende partijen: leveranciers, vervoerpartners, betaalpartners, IT-dienstverleners, nieuwsbrief partners, Official Google Partners die onze online reviews verzamelen en onze accountants. Deze partijen zijn op hun beurt ook gebonden aan de privacy & GDPR richtlijnen en wetgeving. Ook wanneer Pasco (of een groot deel van haar activa) zou worden overgenomen door een derde partij, kunnen uw persoonsgegevens overgedragen worden aan deze derde partij.


Beveiliging persoonsgegevens
Pasco verbindt er zich toe om redelijke, fysieke, technologische en organisatorische voorzorgsmaatregelen te nemen met het oog op het voorkomen van ongeoorloofde toegang tot uw persoonsgegevens, alsook verlies, misbruik of wijziging van uw persoonsgegevens.

Klanten-, bedrijfs- en persoonsgegevens worden beveiligd en bewaard in de cloud (met datacenters binnen de EU) door onze IT partners Teamleader (softwarebedrijf) en Wijs (digital agency).


Bewaarperiode en opslag persoonsgegevens
De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding) en gedurende de periode die noodzakelijk is voor het vervullen van de doeleinden, zoals beschreven in deze Privacy Verklaring onder “Verwerkingsdoeleinden en gebruik persoonsgegevens”.


Direct marketing
De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing (opsturen nieuwsbrief of catalogus), volstaat het ons dit mee te delen via info@pascogifts.com. Via dit adres kunt u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen.

Indien u geen e-mail nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment uitschrijven door te klikken op de knop “uitschrijven”. Deze knop is voorzien in elke e-mail nieuwsbrief van Pasco.


Update Privacy Verklaring
Pasco is gerechtigd om deze Privacy Verklaring te updaten door een nieuwe versie te plaatsen op zijn website. U kan deze altijd raadplegen om zeker te zijn dat u kennis hebt van eventuele wijzigingen.


Vragen
Indien u vragen heeft over onze Privacy Verklaring of over de wijze waarop Pasco uw persoonsgegevens verzamelt, gebruikt of verwerkt, gelieve ons te contacteren:

Via e-mail: info@pascogifts.com
Via Post: BVBA Pasco Promotions, Stationsstraat 16, 9300 Aalst

Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kunt u zich ook wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Privacy Commissie, Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel).

×

Selecteer een categorie of thema

Aanstekers Activity trackers Adapters Anti stress figuren Armbandjes Audio & hifi Auto & motor Autoladers Badjassen Bagagelabels Ballonnen Balpennen Bandana's Barbecue accessoires Beauty & wellness Bedrijfspennen Bellenblazers Bescherming & verzorging Beurs Promotie Bidons Bladwijzers Bluetooth speakers Bodywarmers Boodschappentassen Bouw Broeken Brooddozen Bureau onderleggers Buttons Cadeautips Caps Chocolade Computer & laptop Computertassen Conferentietassen Dekens Dienbladen Draadloos opladen Drinkbekers Drinkflessen Ecologisch EHBO-sets Eindejaarsgeschenken Factory direct Feest (thema) Feestartikelen Feestdagen Feesthoedjes Feestmaskers Festival Fidget Spinners Fiets accessoires Fleece Fleece dekens Fleece kleding Flesopeners Fluo veiligheidjasjes Fotolijsten Frisbees Geldbeugels Gezelschapsspelen Gezonde levensstijl Glazen Goedkope geschenkjes Golfballen Grote maten Handdoeken Handelsbeurs (thema) Handschoenen Hemden Heupflessen Heuptassen Hifi & hi tech geluid Hobbymesjes Hoeden Horeca Horecadrukwerk Hubs IJskrabbers Jassen Kaarsen Kaarthouders Kalenders & agenda's Kantoor Kantoorartikelen Kauwgom Kerst Kerstartikelen Kerstpakketten Keuken accessoires Keukenhanddoeken Keukenschorten Keuzegeschenk concept Kinderen Kinderkleding Klemborden Kleurpotloden Klokken & horloges Knuffels & pluche Koekjes Koelkastmagneten Koeltassen Kofferlabels Koffie & thee Koffiemokken Koptelefoons Laadkabels Lanyards Laserpointers Licht Light-up Logo Linialen Lippenbalsem Luidsprekers Luxe pennen Magneten Mailings (thema) Manicure accessoires Markeerstiften Medailles Meetlatten Memo's Memohouders Mokken Moleskine Moleskine & kantoor Muismatten Multitools Mutsen Naambadges NiefGerief Notitieboeken Ondergoed Onderzetters Opendeurdag (thema) Originele attenties Outdoor Outdoor (luxe) Ovenwanten Paperclips Papierblokken Papieren draagtassen Papierwaren Paraplu's Parkeerschijven Party! (thema) Pasen Pennensets Pepermuntjes Petten Pillendoosjes Pins Placemats Polo's Polsbandjes Post-it notes Potloden PowerBanks Premiums Presentatiemappen Regenponcho’s Reisaccessoires Reisbekers Reistassen Reizen & bagage Rekenmachines RFID Anti-skimming Ringmappen Rituals & wellness Roller-up banners Rolmeters Rugzakken Safety first Saladesets Schorten Schoudertassen Schrijfblokken Schrijfmappen Schrijfwaren Schuifpuzzels Sint Sjaals Skipashouders Sleutelhangers Slippers Smart Gadgets Snijplanken Snoepjes Spaarpotten Speakers Speelkaarten Spellen & speelgoed Spiegeltjes Sportief Sportkleding Sporttassen Stappentellers Stickers Strand accessoires Strandballen Strandtassen Stropdassen Stylus pennen SureShip Snelservice Sweaters T-shirts Tablet & iPad Tassen Tassen (luxe tassen) Teamkleding Technologie Telefoon & smartphone Telegram Chocolade Tennisballen Terug naar school Thermosflessen Timmermanspotloden Tissues Toilettassen Transport Tuin & klussen USB-sticks Uurwerken Valentijn Veiligheidsvesten Verkeer & veiligheid Verpleging & zorg Verrekijkers Visitekaarthouders Vlaggetjes Voetbalgadgets Voetballen Vouwmeters VR brillen Vulpennen Waterflesjes Weerstations Wellness Werkkleding Werktools Wijn & aperitief Wijn accessoires Winkeltassen Winkelwagenmuntjes Winter WK voetbal (thema) Wonen & koken Zadelhoesjes Zakdoekjes Zaklampen Zakmessen Zeep Zelfklevende memo's Zomer Zonnebrillen Zonneschermen (auto)