1. Home
  2. Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

We doen er alles aan om uw gegevens privé te houden. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor klantenbeheer.

Pasco Promotions verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze Privacy Verklaring. Een overzicht van ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u hieronder:

Verwerkingsdoeleinden en gebruik persoonsgegevens
Pasco verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer. Pasco kan gebruik maken van uw persoonsgegevens voor:

  • Klantenadministratie
  • Opmaken, opsturen en opvolgen van offerte aanvragen, drukproeven, bestellingen en leveringen
  • Opsturen van catalogi, producten en monsters
  • Leveren van support
  • Facturatie (verzenden van facturen) en opvolgen van de solvabiliteit
  • Aanmaak en beheer van klantenplatform om uw bestelling in goede banen te leiden
  • Statistische doeleinden
  • Profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame
  • Reviews en klanttevredenheidsonderzoek

Pasco kan volgende persoonsgegevens verzamelen en verwerken:

  • Naam
  • Voornaam
  • Geslacht
  • Taal
  • Bedrijfsnaam
  • Bedrijfsvorm
  • Functie
  • Woonadres
  • Bedrijfsadres
  • Facturatie adres
  • Bezoekadres
  • Leveradres
  • BTW-nummer
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (vast/gsm)
  • Faxnummer
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord
  • Communicatievoorkeur
  • Solvabiliteit
  • Economische sector
  • Iban rekeningnummer & Bic-code
  • Alle andere persoonsgegevens vrijwillig overgedragen aan Pasco (bv. tijdens correspondentie met Pasco)

Privacybeleid en bescherming van uw privacy

Pasco hecht veel belang aan uw privacy en de bescherming ervan. Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden, tenzij wanneer het noodzakelijk is in het kader van het verlenen van diensten en het leveren van producten. In dit kader zullen enkel de noodzakelijke gegevens doorgegeven worden. Het betreft volgende partijen: leveranciers, vervoerpartners, betaalpartners, IT-dienstverleners, nieuwsbrief partners, Official Google Partners die onze online reviews verzamelen en onze accountants. Deze partijen zijn op hun beurt ook gebonden aan de privacy & GDPR richtlijnen en wetgeving. Ook wanneer Pasco (of een groot deel van haar activa) zou worden overgenomen door een derde partij, kunnen uw persoonsgegevens overgedragen worden aan deze derde partij.


Beveiliging persoonsgegevens
Pasco verbindt er zich toe om redelijke, fysieke, technologische en organisatorische voorzorgsmaatregelen te nemen met het oog op het voorkomen van ongeoorloofde toegang tot uw persoonsgegevens, alsook verlies, misbruik of wijziging van uw persoonsgegevens.

Klanten-, bedrijfs- en persoonsgegevens worden beveiligd en bewaard in de cloud (met datacenters binnen de EU) door onze IT partners Teamleader (softwarebedrijf) en Wijs (digital agency).


Bewaarperiode en opslag persoonsgegevens
De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding) en gedurende de periode die noodzakelijk is voor het vervullen van de doeleinden, zoals beschreven in deze Privacy Verklaring onder “Verwerkingsdoeleinden en gebruik persoonsgegevens”.


Direct marketing
De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing (opsturen nieuwsbrief of catalogus), volstaat het ons dit mee te delen via info@pascogifts.com. Via dit adres kunt u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen.

Indien u geen e-mail nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment uitschrijven door te klikken op de knop “uitschrijven”. Deze knop is voorzien in elke e-mail nieuwsbrief van Pasco.


Update Privacy Verklaring
Pasco is gerechtigd om deze Privacy Verklaring te updaten door een nieuwe versie te plaatsen op zijn website. U kan deze altijd raadplegen om zeker te zijn dat u kennis hebt van eventuele wijzigingen.


Vragen
Indien u vragen heeft over onze Privacy Verklaring of over de wijze waarop Pasco uw persoonsgegevens verzamelt, gebruikt of verwerkt, gelieve ons te contacteren:

Via e-mail: info@pascogifts.com
Via Post: BVBA Pasco Promotions, Stationsstraat 16, 9300 Aalst

Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kunt u zich ook wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Privacy Commissie, Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel).

×

Selecteer een categorie of thema

Aanstekers Activity trackers Adapters Anti stress figuren Anti-diefstal rugzak Anti-stress ballen Appel Armbandjes Audio & hifi Auto & motor shop Autoladers Automotive - branche / sector Avontuur - inspiratie Badeendjes Badgehouders Badges en lanyards Badjassen Bagagelabels Ballonnen Balpennen Banaan Bandana's Barbecue accessoires Bedrijf polo's Bedrijf t-shirts Bedrijfskleding Bedrijfspennen Bellenblazers BergHOFF Bescherming & verzorging Beurs Promotiemateriaal Beurstassen Bic Bidons Bladwijzers Bluetooth speakers Bodywarmers Boekentassen Boodschappentassen Bouw - branche / sector Brillendoekjes Broeken Brooddozen Bureau onderleggers Bureauagenda's Bureaukalenders Buttons Cadeautips Camelbak Caps Casual jassen Casual polo's Casual sweaters Casual t-shirts Champagne Chocolade Computer & laptop Computermuizen Computertassen Conferentietassen Custom Made Dekens Dienbladen Direct Mailings Documentenmap Documententassen Draadloos opladen Draagtassen Top 20 Drinkbekers Drinkflessen Drinkrietjes Duimstokken Ecologisch en duurzaam EHBO-sets Eindejaarsgeschenken Evenementen shop Factory direct Fairtrade Kleding Fanartikelen en lawaaimakers Feest - gadgets / inspiratie Feestartikelen Feestdagen Feesthoedjes Feestmaskers Festival - gadgets / inspiratie Fidget Spinners Fiets accessoires Fietsbellen Fleece Fleece dekens Fleece kleding Fleece sweaters Flesopeners Fluo veiligheidjasjes Fotolijsten Frisbees Fruitsnoepjes Geldbeugels Geluid, USB & Mobile gadgets Gezelschapsspelen Gezonde levensstijl Glazen Go digital Goedkope geschenkjes Golfballen Golfparaplu’s Grote maten Handdoeken Handelsbeurs Handschoenen Hemden Heupflessen Heuptassen Hifi & hi tech geluid Hobbymesjes Hoeden Hoodies Horeca - branche / sector Horecadrukwerk Horloges Hot & coldpacks Hubs Iconische klassiekers ICT - branche / sector ijsemmer IJskrabbers Jamie Oliver Jassen Jobbeurs promotiemateriaal Jute tassen Kaarsen Kaarthouders Kalenders & agenda's Kantoor - gadgets / inspiratie Kantoor Top 40 Kantoorartikelen Kantoorgeschenken Kantoortoppers Kapsalon geschenkjes Kartonnen bekertjes Katoenen draagtassen Kauwgom Kerst - gadgets / inspiratie Kerstartikelen Kerstballen Kerstpakketten Keuken accessoires Keukenhanddoeken Keukenschorten Keuzegeschenk concept Keycords Kids - gadgets / inspiratie Kinder sweaters Kinder T-shirts Kinder Veiligheidsjasjes Kinder zonnehoedjes KinderCaps Kinderkleding KinderPolo's Klemborden Kleurpotloden Klokken Knuffels & pluche Koekjes Koelkastmagneten Koeltassen Kofferlabels Kofferriemen Koffie & thee Koffie kopjes en schotels Koffiemokken Koffietassen Koptelefoons Kunststof sleutelhangers Laadkabels Lanyards Laserpointers Lekstokken Licht (& lampen) Light-up Logo Linialen Lippenbalsem Luidsprekers Luxe Outdoorgeschenken Luxe pennen Luxe reistassen Magneten Manicure accessoires Mappen Markeerstiften Medailles Meetlatten Memo's Memohouders Metalen sleutelhangers Mokken Mokken & glazen Moleskine Mondverzorging Muismatten Multitools Muntdoosjes Mutsen MyKit Naambadges NiefGerief Nieuwjaarsgeschenken Notitieboeken Ondergoed Onderwijs - branche / sector Onderzetters Oordopjes Opendeurdagen inspiratie Opvouwbare paraplu’s Opvouwbare tassen Originele attenties Outdoor Ovenwanten Pannenlappen Paperclips Papierblokken Papieren draagtassen Papierwaren Paraplu's Parkeerschijven Parker Party cups Party! - gadgets / inspiratie Pasen Pennen Pennensets Pepermuntjes Petten Pillendoosjes Pins Placemats Polo's Polsbandjes Potloden PowerBanks Premiums Presentatiemappen Prodir Promo t-shirts Reclamepennen Top 20 Regenjassen Regenparaplu's Regenponcho’s Reinigingsdoekjes Reisaccessoires Reisadapters Reisbekers Reisspellen Reistassen Reiswekkers Reizen & bagage Rekenmachines RFID Anti-skimming Ringmappen Rituals Roller-up banners Rolmaten Rolmeters Rugzakken Safety first Saladesets Schorten Schoudertassen Schrijfblokken Schrijfmappen Schrijfwaren Schuifpuzzels Senator Servies Sinaasappel Sint - gadgets / inspiratie Sjaals Skipashouders Sleutelhanger met flesopener Sleutelhangers Sleutelhangers met lichtje Slippers Smart Gadgets Snijplanken Snoepjes Soft pvc sleutelhangers Softshell jassen Sokken en accessoires Spaarpotten Speakers Speelkaarten Spellen & speelgoed Spiegeltjes Sport & spelgeschenken Sport accessoires Sport polo's Sport shop Sport t-shirts Sportief - inspiratie Sportkleding Sporttassen Stappentellers Stickers Stormparaplu’s Strand accessoires Strandballen Strandtassen Stropdassen Styluspennen SureShip Snelservice Sweaters T-shirts Tablet & iPad Tafelvlaggen Tassen Teamkleding Technologie Telefoon & smartphone Telegram Chocolade Tennisballen Terug naar school Thermosbekers Thermosflessen Timmermanspotloden Tissues Toerisme - branche / sector Toilettassen Topjes en Marcellekes Transport - sector Tuin & klusgeschenken USB-sticks Uurwerken Valentijn Veiligheidsslot Veiligheidsvesten Verkeer & veiligheid Verpakkingen Verpleging & zorg Verrekijkers Visitekaarthouders Vlaggenlijnen Vlaggetjes Voetbal - gadgets / inspiratie Voetbal fanartikelen Voetballen Vouwmeters VR brillen Vulpennen Wandkalenders Waterflesjes Waterman Webcam covers Weerstations Wellness & Beauty Wellness promotiemateriaal Werk polo's Werk sweaters Werk t-shirts Werkkleding Werktools Wijn & aperitief Wijn accessoires Windjacks Winkeltassen Winkelwagenmuntjes Winter - inspiratie Winterjassen Wonen & koken Zadelhoesjes Zakagenda's Zakdoekjes Zaklampen Zakmessen Zeep Zelfklevende memo's Zomer - inspiratie Zonnebrillen Zonnekleppen (sun visors) Zonneschermen (auto) Zorg - branche / sector Zwaaihandjes